«Καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»: Νέα «καρφιά» Δημήτρη Πανόπουλου σε Λάμπρο Κωνσταντάρα

Μία «μικρή» τηλεοπτική κόντρα φαίνεται πως έχει προκύψει ανάμεσα στον Δημήτρη Πανόπουλο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η οποία ξεκίνησε από το περασμένο Σαββατοκύριακο και κορυφώθηκε σήμερα.

«Καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρώτος, είχε αποκαλύψει στο «Καλύτερα δε γίνεται», ότι υπάρχουν παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή στο Survivor, αλλά κόπηκαν από την παραγωγή επειδή ήταν ντοπαρισμένη.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αμφισβήτησε κατευθείαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μάλιστα σε story του στο Instagram, αποκάλεσε «μπούρδα», αυτό που μετέφερε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, με την εκπομπή να του απαντά και τον Δημήτρη Πανόπουλο να υποστηρίζει τα λεγόμενά του.

Ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά δικαιολόγησε τη λέξη «μπούρδα» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Αντί ντόπινγκ κοντρόλ δεν έγινε ποτέ στο Survivor. Δεν το παίρνω πίσω το σχόλιο. Τώρα, ξέρουν ότι εγώ είμαι λίγο καυστικός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν ακυρώνω κανέναν. Η εκπομπή είναι μια από τις αγαπημένες μου, ο Δημήτρης είναι καλός ρεπόρτερ, καλός δημοσιογράφος. Για μένα και και το δικό μου ρεπορτάζ όμως δεν ευσταθεί» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Related posts

Ο Θοδωρής Μαραντίνης «πάγωσε» την Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι μόνος μου, τι κάνεις το βράδυ;»

Δύο σαλόνια, τεράστια βεράντα, άπλετη θέα: Το minimal σπίτι της Φαίη Σκορδά στα Νότια Προάστια θα το ζήλευαν πολλοί

“Απασφάλισε” η Ναταλία Γερμανού για την Eurovision: «Δεν μπορώ να κλαφτώ, γιατί τα λεφτά μου τα πήρα πίσω σε κέρδη…»