«Καρφιά» Αχιλλέα Μπέου για Έλενα Παπαρίζου: «Φτηνή δικαιολογία, αυτή θα χάσει, έχει τελειώσει για μένα»

Τα δικά του «καρφιά» έριξε ο Αχιλλέας Μπέος στην Έλενα Παπαρίζου, αναφέροντας πως έχει τελειώσει για εκείνον και αυτή θα χάσει. Με την ευκαιρία, δείτε το μήνυμά του για το θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Πρόταση σε δύο γυναίκες τραγουδίστριες φέρεται να είχε κάνει ο Αχιλλέας Μπέος τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να εμφανιστούν στην τελετή αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο και να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους για το κοινό της εκδήλωσης. Ωστόσο, οι δύο καλλιτέχνιδες αρνήθηκαν τις συγκεκριμένες προτάσεις από τον δήμαρχο της πόλης, αναγκάζοντάς τον να κινηθεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στη συνέχεια, όταν το θέμα συζητήθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές, η μία από αυτές ήταν η Έλενα Παπαρίζου, την οποία ο Αχιλλέας Μπέος προσκάλεσε στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αν και αρχικά φαίνεται πως είχε δεχθεί την πρόταση, ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση αμέσως μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου το βράδυ της εκλογής του, σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους.

Αχιλλέας Μπέος και Έλενα Παπαρίζου

Η εφημερίδα Μακεδονία μεταδίδει τις δηλώσεις που έκανε επί του θέματος ο δήμαρχος της πόλης, όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό.

«Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω όμως χ, τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως», δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δύο καλλιτέχνες είπαν όχι στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος», σημείωσε κλείνοντας το θέμα ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία και το thenewspaper.

Related posts

Έμεινε μισή, έβαλε το σορτσάκι της και σαγηνεύει: Το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 12 ημέρες μετά τη γέννα

Βέρα Μακρομαρίδου: Αυτός είναι ο λόγος που παντρεύτηκαν ξανά με τον άντρα της Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου

Είχε πάει για φαγητό, ήταν χαρούμενη: Oι τελευταίες φωτογραφίες της Σάνεν Ντόχερτι συγκλονίζουν