Καρέ μαλλί, κόκκινο της φωτιάς: Μια άλλη η Μαρία Μπεκατώρου, ούτε ο άντρας της δεν την γνώρισε

Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία σε ηλικία μόλις 21 ετών και μάλιστα, κυκλοφορεί ένα σχετικό βίντεο στο TikTok, στο ποίο είναι αγνώριστη.Ειδικότερα, σελίδα στο TikTok ανάρτησε ένα βίντεο με την παρουσιάστρια το 1995, δηλαδή πριν από τρεις δεκαετίες, στην πρώτη της εκπομπή.

Το ημερολόγιο δείχνει Πέμπτη 9 Νοεμβρίου το 1995 και η 21χρονη παρουσιάστρια καλημερίζει τους τηλεθεατές στην εκπομπή “Prestige”, με κόκκινα μαλλιά, σε κοντό καρέ.

Ήταν 21 ετών!

«Πέμπτη σήμερα, 9 Νοεμβρίου. Prestige και πάλι εδώ κοντά σας, για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο δίωρο. Ένα δίωρο που θα σας κρατήσουμε συντροφιά έτσι ζεστά, μιας και ο καιρός σύντομα από ό,τι λέει και η ΕΜΥ είναι αρκετά κρύος», υπογραμμίζει η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε στα 18 της να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρει “Telecity”, κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, καθώς, επίσης και αρχισυνταξία σε διάφορες εκπομπές του σταθμού.

Το 1993 από ρεπόρτερ έγινε παρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τη ψυχαγωγική της εκπομπή “Prestige”.

@greektv_bestof Η Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη της εκπομπή μόλις 21 ετών! 😱🎥 #fy #foryou #mpesfypgamw #mpesfy #greektv #greece #superkaterina #alphatv #megatv #series #foryourpage #fyp #greekseries #mpekatorou ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Tv Best Of

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά