Καψούρα Δέσποινα Βανδή: Τραγουδάει «Μη φύγεις» στον Μπισμπίκη, «Που να πάω;» της απαντάει εκείνος (video)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να αποκαλύψουν την σχέση τους έχουν σχολιαστεί ιδιαίτερα για το γεγονός πως είναι πολύ διαχυτικοί στις εξόδους τους, και από ανθρώπους τους χώρου αλλά και από τους θαυμαστές και το κοινό γενικότερα, όμως αυτό δεν φαίνεται να τους ενοχλεί, αφού οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα και αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει.

Εκείνη τον συνοδεύει στα γυρίσματά του για να μην χάνει στιγμή από το πλευρό του, ενώ εκείνος κάθε φορά που εκείνη εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο κλείνει τραπέζι και την απολαμβάνει να χορεύει και να τραγουδά στη σκηνή. Το Σάββατο 16/12, λοιπόν, ο ηθοποιός βρέθηκε στον Βοτανικό όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια και οι κάμερες τους έπιασαν σε μία πολύ τρυφερή στιγμή.

Η τρυφερή αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή

Η ίδια τραγουδούσε το κομμάτι “Μη φύγεις”, τον κοιτούσε και τον έδειχνε, αφιερώνοντάς το στον καλό της και η αντίδρασή του ήταν που έκανε τους θαμώνες να “λιώσουν”. «Που να πάω;» της απάντησε, δείχνοντας πως δεν σκοπεύει να φύγει από δίπλα της λεπτό.

@olga_mouka @Despina Vandi Official ♬ πρωτότυπος ήχος – olgamouka

Related posts

Ο Θοδωρής Μαραντίνης «πάγωσε» την Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι μόνος μου, τι κάνεις το βράδυ;»

Δύο σαλόνια, τεράστια βεράντα, άπλετη θέα: Το minimal σπίτι της Φαίη Σκορδά στα Νότια Προάστια θα το ζήλευαν πολλοί

“Απασφάλισε” η Ναταλία Γερμανού για την Eurovision: «Δεν μπορώ να κλαφτώ, γιατί τα λεφτά μου τα πήρα πίσω σε κέρδη…»