Κανείς δεν είχε πάρει είδηση τότε: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση για Νικόλαο – Τατιάνα, που πρόδωσε τον χωρισμό πριν μήνες

Με μια λιτή ανακοίνωση μέσα από ην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας έγινε γνωστή, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 19/4, η είδηση πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν μετά από 14 χρόνια γάμου να πάρουν διαζύγιο.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2001 όλα αυτά τα χρόνια έδειχνε να είναι ιδιαίτερα αγαπημένο, και κανείς δεν περίμενε πως θα έφτανε η μέρα που θα ανακοίνωναν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, τα σύννεφα στον γάμο τους είχαν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και καιρό. Μάλιστα η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι στο Κολωνάκι, και παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, τελικά αποφάσισαν πως η καλύτερη λύση είναι να πάρουν διαζύγιο.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ να εμφανίζονται μαζί κάπου ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, οι δυο τους είχαν βρεθεί στο Ηρώδειο προκειμένου να απολαύσουν τη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου με τον Στέφανο Κορκολή και δεν είχαν διστάσει να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»