Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Κυκλοφόρησε βίντεο της Βανδή με τον σύντροφο της κόρης της Μελίνας

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, είναι ο σύντροφος της κόρης της Βανδή και προπονεί την αγαπημένη τραγουδίστρια στο γυμναστήριό του.

Δέσποινα Βανδή: Με τον Αλέξανδρο

Όπως είναι γνωστό η Μελίνα Νικολαΐδη είναι εδώ και λίγους μήνες μαζί με τον γυμναστή. O ίδιος έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι και επιχειρηματίας αφού διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στα νότια προάστια. Μοιραία αφιερώνει πολλές ώρες την εβδομάδα στην προπόνησή του.

Οι δηλώσεις του

Στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη εκτός από τη σύντροφό του Μελίνα Νικολαΐδη και τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, γυμνάζονται επίσης η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Αντωνά, η Έλενα Γαλύφα και άλλες γνωστές κυρίες της showbiz.

Όπως θα δείτε στο εν λόγω υλικό η Δέσποινα Βανδή είναι ξεθεωμένη από την προπόνηση ενώ ο σύντροφο της κόρης της, Μελίνας και προσωπικός της γυμναστής την παροτρύνει να συνεχίσει.

ΟΑλέξανδρος Πολυχρονιάδης είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα. Ο ίδιος είπε αρχικά: «Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού. Δεν θα με ενδιέφερε κάτι τηλεοπτικό. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω πολλές δουλειές»!

Όσον αφορά τον έρωτά του με την 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη ανέφερε: «Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο

@desp1navandiofficialΠοτε!!!😂

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Related posts

Γιώργος Βογιατζής: Σπάνια εμφάνιση του 78χρονου Ιωσήφ από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» με την 35 χρόνια μικρότερη σύζυγό του

Η αγγελία της χρονιάς: H Έφη Σαρρή ψάχνει για pool boy – Η σωστή ενδυμασία για να πάρεις αμέσως την δουλειά

Μέτρησε τα κεράκια & αποκάλυψε την ηλικία της: Τόσο χρονών είναι η Αννίτα Πάνια, όλοι την είχαν για νεότερη