Κάνει το γύρο του Διαδικτύου: Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Μπεκατωρου στο «Γιατί δε κανείς παιδι»

Ακόμη μία φορά ρωτήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου για τη μητρότητα  και πλέον δεν κρύβει τον εκνευρισμό της για τις αδιάκριτες ερωτήσεις και τον κόσμο που επιμένει να ρωτά γιατί δεν έκανε παιδί. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε την καλύτερη απάντηση.

Την αμηχανία και τον εκνευρισμό της όταν τη ρωτούν για το πότε θα κάνει παιδί εξέφρασε

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου και αναφέρθηκε στη ζωή της, την ερώτηση που τη φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά και την πεθερά της.

Η διάσημη παρουσιάστρια σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» δήλωσε:

«Δεν απαντώ ξανά ποτέ σε ερώτηση σχετικά με το παιδί, γιατί δεν έκανα παιδί και πόσες προσπάθειες έκανα κι όλα αυτά. Ποτέ» τόνισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou

Αναφέρθηκε επίσης στην πεθερά της

«Είναι πάντα υποστηρικτική μαζί μου. Οι καλοί άνθρωποι νομίζω ότι κάποια στιγμή βρίσκονται στη ζωή. Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα “σύνδρομα κακιάς πεθεράς”, ποτέ δεν τα είχα. Υπάρχουν βέβαια οι μαμάδες με ιδιαίτερη αδυναμία στους γιους τους που τους κακομαθαίνουν και όταν έρχονται σε εμάς, οφείλουμε να είμαστε αντάξιες των προτύπων και του τρόπου που μεγάλωσαν δίπλα στη μαμά τους. Εύχομαι αυτό να το αλλάξουν τα νέα κορίτσια. Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα» ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.

Τέλος, αποκάλυψε τι κάνει, όταν δεν έχει καλή διάθεση.«Αυτά τα περνώ μόνη μου, τελείως μόνη. Το πολύ πολύ να πάρω καμία κολλητή μου. Αλλά είναι σπάνια, άντε να μου κρατήσει μισή μέρα και μου φεύγει έτσι αυτόματα, χωρίς να κάνω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Αυτή ήταν η κίνηση του Ψινάκη προς την Λιόλιου που έκανε την Συνατσάκη να ξεσπάσει – Η ανάρτηση που είχε κάνει

«Μοιάζω με 15 ετών»: “Μεταμορφώθηκε” η Στέλλα Μιζεράκη, η φωτο μετά την αισθητική παρέμβαση που έκανε

“Σoκάρει” η αγνώριστη εικόνα του: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πιρς Μπρόσναν με άσπρα μαλλιά & γυαλιά μυωπίας