Κάν’ το όπως η Ελένη: Η απίθανη συνταγή της για Πασχαλινά κουλουράκια με γεύση τσουρέκι

Κουλουράκια, αυγά, τσουρέκια και πολύ φαγητό είναι ο απόλυτος ορισμός για το Πάσχα. Η Ελένη Μενεγάκη, μας αποκάλυψε την δική της συνταγή με τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό.

Η απίθανη συνταγή της, για το Πάσχα υπόσχεται να μας γλυκάνει και με το παραπάνω. Η Ελένη φτιάχνει Πασχαλινά κουλουράκια με γεύση τσουρέκι και δίνει άλλη διάσταση στα πασχαλινά γλυκά.

Αυτή την περίοδο οι νοικοκυρές ετοιμάζονται να φτιάξουν τα κλασικά παραδοσιακά κουλουράκια, και η Ελένη έχει τη συνταγή που θα πάει το αγαπημένο γλυκό, ένα βήμα πιο μπροστά.

Η συνταγή για τα κουλουράκια της Ελένης

Όπως η ίδια είπε αυτή η συνταγή είναι για όλους εκείνους που θέλουν τη γεύση τσουρέκι αλλά επειδή τα τσουρέκια είναι μπελαλίδικα, έδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια της, τα οποία λατρεύουν τα παιδιά της.

Η ίδια μπήκε στην υπέροχη κουζίνα της, συγκέντρωσε τα υλικά και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.

Υλικά

– βιτάμ
– μαστίχα
– ζάχαρη
– μέλι
– ξύσμα πορτοκάλι
– αυγό
– γάλα
– αλεύρι

Εκτέλεση

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: «Ζω στην χώρα που αγαπώ, πουθενά αλλού δεν θα ήθελα να ζήσω»

Η απόλυτη ευτυχία: Η Σπυροπούλου ποζάρει για πρώτη φορά και με τους δύο γιους της, Βλάσση και Βασίλη

Auτή είναι η κούκλα 22χρονη που χώρισε τον Μάτσα από την Κεφαλογιάννη