Καμία μεταμέλεια; Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν μοιάζει να κατάλαβε τίποτα

Όχι ότι ήταν τρομερά πειστική εξαρχής η συγγνώμη του στην τηλεόραση (το γνωστό είδος συγγνώμης «αν τυχόν προσβλήθηκες, λυπάμαι»). Αντιθέτως, με τις δηλώσεις του πως είναι αρσενικό παλαιάς κοπής που δεν τα παρατάει εύκολα όταν μια γυναίκα τον απορρίπτει είχε δείξει ότι ακόμα δεν θεωρούσε πως είχε κάνει κάποιο λάθος.

Μετά από τη συγγνώμη του όμως, άρχισε να μιλά για κάποιες που «μπορεί να θέλουν 5 λεπτά δημοσιότητας» κάνοντας ρεσιτάλ μια-στο-καρφί-και-μια-στο-πέταλο επιχειρηματολογίας.

Και ενώ «βγήκε, τα είπε και τελείωσε» μετά βγήκε και έδωσε και νέα συνέντευξη, πολύ λιγότερο συντετριμμένος και απολογητικός τώρα.

Στην εφημερίδα ON Time δεν διέψευσε πως έστειλε αυτά τα μηνύματα σε (τότε ανήλικη) ηθοποιό:


Αλλά φάνηκε μεγαλόψυχος. Δεν θα κυνηγήσει, λέει, δικαστικά τις καταγγέλλουσες: «Όχι, δεν πάω δικαστικά, δεν ασχολούμαι καν. […] Κοιτάξτε, εγώ δεν θα αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όποιος πιστεύει ότι είμαι ελέφαντας δεν θα του αλλάξω γνώμη».

Σχετικά με όσα κατήγγειλε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, είπε: «Δεν ακυρώνω το λόγο κανενός. Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας. Δεν ακυρώνω κανένα, αλλά δε γίνεται να τον κυνηγήσω, δε μπορώ να το διαχειριστώ, είναι ανθρωποφαγικό. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει πια. Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς. Βγήκα, τελείωσα και τέλος. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει…να απαντήσει η κοπέλα…δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος».

Και αφού δεν… ασχολήθηκε δίνοντας συνέντευξη στην εφημερίδα On Time, συνέχισε να μην ασχολείται, μιλώντας ξανά στην τηλεόραση, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Εκεί είπε ότι δεν υπάρχει καταγγελία εναντίον του. (Λίγο αργότερα υπήρξε και επισήμως (Στο ΣΕΗ η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή – «Μου τηλεφώνησε και αυτοϊκανοποιούνταν».)

Επίσης ξανάρχισε τα περί άντρα παλαιάς κοπής…

Συνεχίζει λοιπόν να θεωρεί ότι ξέρει τα όρια που του άφησε η καταγγέλλουσα, και θεωρεί ότι δεν τα ξεπέρασε. «Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς» είναι η φάση, δεν θα κάτσει να σκάσει.

Αυτό ως απάντηση στην υπέρμετρη αισιοδοξία ότι το κίνημα #metoo θα αλλάξει με τη μία τα μυαλά των ανδρών, και θα ντρέπονται να κάνουν χοντράδες. Για να ντραπούν θα πρέπει να καταλάβουν πρώτα τι σημαίνει συναίνεση. Και μάλλον θα πάρει κάποιο καιρό.

Ειδικά οι παλαιάς κοπής, μοιάζουν να έχουν ένα θεματάκι μ’ αυτό…

Related posts

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πάσχα στο εξοχικό του στο Πήλιο με την μισή showbiz, οι ξέφρενοι χοροί & η ηχηρή απουσία

Πάσχα στο Ντουμπάι και Σοϊλέδη μπάι μπάι: Η Μαρία Αντωνά ξεπερνάει τον χωρισμό με “παρέα” με πασίγνωστο Έλληνα

Δούκισσα Νομικού: Πάσχα στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη – Το διώροφο σπίτι τους στο νησί