Καμία δημοσιογράφος δεν το τόλμησε: Η Έλλη Στάη είπε για τα Τέμπη αυτό που φωνάζει όλος ο κόσμος

Η Έλλη Στάη έκανε το δικό της σχόλιο για τα πολιτικά τεκταινόμενα του τελευταίου χρονικού διαστήματος, αναφερόμενη στην τραγωδία των Τεμπών και τοποθετώντας την άποψή της επί του θέματος.

Η δημοσιογράφος, που πρόσφατα έκανε μια καταγγελία για παρενόχληση, σημείωσε ότι απάντησε στα ερωτήματα που η ίδια η κυβέρνηση βάζει το τελευταίο διάστημα και όχι σε αυτά που βάζει η άλλη πλευρά, δηλαδή σε αυτά που έθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Το σχόλιο για τις παραιτήσεις και τη διαχείριση της τραγωδίας

Η Έλλη Στάη σημείωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ότι Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία καινούρια κίνηση εκτός βήματος Βουλής που σηματοδοτεί μία μεγάλη κυβερνητική κρίση αποπέμποντας τους δύο υπουργούς «κλειδιά» για ένα θέμα που είναι σημαντικό για την υπόθεση γιατί ακύρωσε όλη την πολιτική επιχειρηματολογία της κυβέρνησης απέναντι στην πρόταση δυσπιστίας.

Τόνισε ότι οι κορυφαίοι υπουργοί παραιτήθηκαν επειδή έγινε η διαρροή της συνάντησης με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Το Βήμα» και όχι η ίδια η συνάντηση.

«Όσοι γνωρίζουν τα πρόσωπα των δύο υπουργών που αποπέμφθηκαν, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουν τέτοια συνάντηση σε αυτό το κρίσιμο σημείο χωρίς να έχουν ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Δεν νομίζω πως αυτό μπορεί να το πιστέψει εύκολα κανείς», είπε η Έλλη Στάη σημειώνοντας ότι «η αλήθεια είναι στο ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε και ότι τους καταλόγισε τη διαχείριση και τη διαρροή της».

Σημείωσε πως η εξέλιξη αυτή ήταν «μία μεγάλη πολιτική ήττα για την κυβέρνηση και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά».

Στη συνέχεια διερωτήθηκε: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το χειρίστηκαν έτσι από την αρχή το θέμα των Τεμπών. Θέλησαν με κάποιο τρόπο να το υποβαθμίσουν, να περάσει και να πέσει στα μαλακά;»

Τόνισε πως έκαναν μεγάλο λάθος γιατί αυτό δεν ήταν ένα θέμα της αντιπολίτευσης αλλά ένα θέμα της κοινωνίας.

Σημείωσε ότι οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών έκαναν έναν αξιοπρεπή και σοβαρό αγώνα που κατέληγε σε κάποια ευρήματα και ερωτήματα. «Έκανε πολύ μεγάλο λάθος η κυβέρνηση που αυτό το πέρασε στην άκρη», είπε.

Related posts

“Ρώτησαν ποιος με χτύπησε” Στα επείγοντα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στο πλευρό της η Συνατσάκη

Μετά από τα δύο βλαστάρια της: Σε πελάγη ευτυχίας η Φαίη Σκορδά, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα

“Έλα να μου το πεις εδώ” Στην αστυνομία 13χρονος για ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη