Καλομοίρα: «Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου αλλά δεν είναι κακό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλο»

Η Καλομοίρα είναι το πιο γλυκό πλάσμα και πάντοτε λατρεύουμε να την ακούμε να μιλάει με τα σπαστά υπέροχα Ελληνικά της.

Η συνέντευξη της Καλομοίρας

Η Καλομοίρα ήρθε στην Ελλάδα και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Μαρία Κοκολάκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που θέλει να είναι στην επιτροπή του Fame Story, αλλά και για το εάν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision.«Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του Fame Story γιατί έχω ζήσει αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά. θα μπορούσα να πω συμβουλές στα παιδιά. Χάρηκα που επιστρέφει το Fame Story ήταν μία ωραία εμπειρία που πάντα θα μείνει στην καρδιά μου».

Όσον αφορά στην αλλαγή της εμφάνισής της αλλά και τον σύζυγό της, η Καλομοίρα τόνισε: «Έκανα αυτή την αλλαγή στα μαλλιά μου επειδή αυτή τη χρονιά θέλω λίγη διασκέδαση στη ζωή μου. Σε όσους με σχολιάζουν αρνητικά, στέλνω την αγάπη μου. Εννοείται ότι φλερτάρω, ο σύζυγός μου δεν έχει ανασφάλεια, μακάρι να ζήλευε λίγο αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου αλλά δεν είναι κακό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλο», υπογράμμισε κλείνοντας η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Related posts

Πανικός πάνω στην σκηνή: Η Μαρίνα Σάττι τα έσπασε στην Πάολα χορεύοντας ξέφρενα – Βροχή τα γαρύφαλλα όταν χόρευε

Στα 66 της, δίνει μαθήματα στιλ: Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε έτσι στα μπουζούκια ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της

Το υπερσύγχρονο διώροφο σπίτι της Οικονομάκου: Τεράστιο σαλόνι, ξύλινο τραπέζι, δωμάτιο – ντουλάπα & παντού οικογενειακές φωτογραφίες