Καλλονή μελαχρινή, μητέρα 2 παιδιών: Η «άγνωστη» σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μοιάζει με μούσα οίκου μόδας

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ και παράλληλα κάτοχος του 50% της εταιρείας SUPERFOODS Α.Ε., απασχολεί ιδιαίτερα κατά καιρούς τα media. Πέρα από επιχειρηματίας είναι και οικογενειάρχης. Όπως έχουμε δει στα social media του, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του και την γυναίκα του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η ζωή του επιχειρηματία

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1974 και είναι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους.

Η δραστηριοποίηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο χώρο του φαρμάκου ξεκίνησε το 1924 από το φαρμακείο της οδού Πειραιώς. Το καθοριστικό βήμα έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος το 1960, με την ίδρυση της εταιρείας ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ, η οποία το 1971 έγινε ανώνυμη εταιρεία και μετονομάστηκε σε ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. Κατάγεται από τη Σελλασία Λακωνίας.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η κούκλα σύζυγος και τα δυο παιδιά

Ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μαροσούλη, η οποία όπως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποιο μοντέλο ενός οίκου. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη, τη Δέσποινα και ένα γιο, τον Παύλο.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη