«Καλημέρα Ήλιε»: Ο Γιώργος Παπανδρέου το παίζει στην κιθάρα στη μητέρα του Μαργαρίτα

Ομολογουμένως δεν βλέπουμε συχνά πολιτικούς να περνούν την καθαρά τους και να τραγουδούν στην μητέρα τους, ωστόσο ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν είναι ο τυπικός πολιτικός άντρας που περιμένει κανείς να γνωρίσει.

«Καλημέρα Ήλιε»:

Ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη μουσική ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου. Όποτε βρίσκει την ευκαιρία, παίρνει την κιθάρα και τραγουδά. Αυτό αποδεικνύει και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής, μέσα από το προσωπικό προφίλ της δημοσιογράφου Ευδοκίας Λελεδάκη που δείχνει τον πολύπειρο πολιτικό να παίζει κιθάρα και να τραγουδά το «Καλημέρα Ήλιε» στην 99χρονη πλέον μητέρα του, Μαργαρίτα Παπανδρέου Τσαντ που τον ακούει ικανοποιημένη.

Μάλιστα από το βίντεο των λίγων δευτερολέπτων φαίνεται πως ο κ. Παπανδρέου έχει ανοίξει μπροστά του το κινητό προκειμένου να βλέπει τις νότες του τραγουδιού και έχει τραβηχθεί τέλη του περασμένου έτους, κατά την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. Παρεμπιπτόντως, το βίντεο αναρτήθηκε με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του πρώην πρωθυπουργού που σήμερα κλείνει τα 70 έτη ζωής, καθώς έχει γεννηθεί στις 16 Ιουνίου 1952.

Related posts

“Άκου τώρα τι γίνεται…”:Η αμηχανία της Κατερίνας Καραβάτου όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή

Ποιος είναι ο Απόστολος Λύτρας: Η χλιδάτη ζωή, τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα και οι διακοπές με το σκάφος

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετακομίζει και βρήκε τις πιο εμβλητικές βιντεοκασέτες από τα 90s -Τις είχαμε όλοι