Καινούργιου: “Με συγκίνησε ο Μουζουράκης με τον τοκετό, έναν τέτοιο άντρα θέλω κι εγώ”

Γονείς έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (15-09) ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη.Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδάκι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το πρωί της Παρασκευής (15-09) ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της ευτυχισμένης μανούλας, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον τοκετό.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ακούγοντάς τον συγκινήθηκε

«Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ήμουν με τη μητέρα της Μαριλού και ήταν και ο Πάνος εκεί με τη μαμά του. Ο Πάνος λοιπόν, είπε κάτι που μου έμεινε, είπε στη μαμά της Μαριλού, “μπήκα σε μια υπέροχη οικογένεια και δημιούργησα μέσα σε αυτή και τη δική μου”. Ανατρίχιασα και λέω, “Χριστέ μου, έναν τέτοιο άντρα θέλω, με τέτοια φιλοσοφία”», είπε και συνέχισε:

«Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους θυμάσαι ιστορίες και είναι… Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα, “αυτή είναι η ουσία της ζωής”. Έβλεπα τη φίλη μου τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη… Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις, δεν έχουν σημασία. Τίποτα. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, για όσους το θέλουν φυσικά γιατί υπάρχει και κόσμος που δε το θέλει»

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ