Και το όνομα αυτού…: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως θα βαφτίσει τον γιο της – Η χαρακτηριστική λαμπάδα που αγόρασε ως νέα μαμά

Φέτος, το Πάσχα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα είναι διαφορετικό καθώς θα κάνει πρώτη φορά γιορτές μαζί με τον γιο της. Τον περασμένο Ιανουάριο, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε με την υγεία της, μετά το τον τραυματισμό στο πόδι της που την καθήλωσε εντός σπιτιού.

Η ίδια μάλιστα είχε μιλήσει για τις δυσκολίες και το καθημερινό πρόγραμμα με τον γιο της, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή της.

Οι πρώτες γιορτές ως νέα μαμά

Για το πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης είχε αναφέρει: «Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις. -20 κιλά σε δυο μήνες», απάντησε στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προετοιμάζεται για το πρώτο Πάσχα με τον γιο της, αφού μέσα από τις νέες της αναρτήσεις αποκάλυψε τα ιδιαίτερα δώρα που δέχτηκε για τον μικρό της, αλλά και την πρώτη του λαμπάδα με το όνομα, Βλάσσης, όπως και θα βαφτίσει τον γιο της της σε μερικούς μήνες.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα