Και ο Τζέιμς κράζει την Ελευθερία Ελευθερίου: «Ήταν πολύ μεγάλη κατινιά»

Αιχμές άφησε ο Τζέιμς Καφετζής για την Ελευθερία Ελευθερίου που έχει μπει στο στόχαστρο όλων μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Τι είπε για την Ελευθερία

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στη «Super Katerina» και σχολίασε τις κινήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου αναφορικά με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος φάνηκε να πιέζεται αρκετά και αποχώρησε από το Survivor All Star.

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Για τους καβγάδες δήλωσε

«Τα δύο κορίτσια, η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει», ανέφερε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης.

«Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ», αποκαλύπτει για την Ελευθερία Ελευθερίου και το Survivor του 2021.

Στο τέλος ο πρώην παίκτης υποστήριξε τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη λέγοντας ότι «Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ποτέ ψέματα και είναι φέτος ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς αυτό. Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος», σχολίασε κλείνοντας ο Τζέιμς Καφετζής.

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα