Κάγκελο η Καινούργιου: «Έλα Χριστέ και Παναγιά. Δουλεύω 20 χρόνια στην τηλεόραση, πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα»

Κατερίνα Καινούργιου: Κάγκελο έμεινε η παρουσιάστρια με αυτό που άκουσε και προσπαθούσε να καταλάβει τι της λένε!

Κατερίνα Καινούργιου: Συνέντευξη στον Φοίβο Παπαδάκη!

Ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη ερμήνευσαν Αντώνη Βαρδή στο «J2US»και παρά τις θετικές αποχώρησαν το περασμένο Σάββατο. Με αφορμή την αποχώρησή τους από το παιχνίδι φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας, 29 Μαΐου και μίλησαν για την εμπειρία τους.

Κατά τη διάρκειας της συζήτησής του με την Κατερίνα Καινούργιου και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, ο Φοίβος Παπαδάκης ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Προέχει η κουβέντα που έχω με το ΟΡΕΝ, με το κανάλι που ανήκω» ξεκαθάρισε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι δήλωσε ο Φοίβος στην εκπομπή της

Ήταν μία δύσκολη χρονιά είναι η αλήθεια. Παρ’ όλα αυτά όλα τα παιδιά στην ομάδα έχουμε μεταξύ μας πολύ καλή σχέση και ειδικότερα αυτή την περίοδο που είναι ακόμα πιο δύσκολη βάζουμε όλοι πλάτη.

«Την αρχισυνταξία την έχει αναλάβει η Μάριον, είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση» απάντησε ο Φοίβος Παπαδάκης σε σχετική ερώτηση που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να μην κρύβει έκπληξή της για τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Δεν γίνεται να είναι και παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια. Είναι λάθος αυτό. Άλλο να έχει την επιμέλεια, αλλά όχι την αρχισυνταξία» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και ποιος σας μιλάει στο αυτί από το κοντρόλ; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Δουλεύω 20 χρόνια στην τηλεόραση, πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα» είπε αμέσως μετά η παρουσιάστρια, προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Related posts

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”

“Στο γυμναστήριο το έπαθες ή στο κρεβάτι;” Ο Ψινάκης πάγωσε το πλατό με την ατάκα του

Κατάφερε το απίθανο: Παίκτης στον «Τροχό της Τύχης», βρήκε τον γρίφο όπως κανένας και τρέλανε τον Πολυχρονίδη