Ιβάν Σβιτάιλο: Τα Παιδικά Χρόνια, Ο Χωρισμός Των Γονιών Του Και Ο Θάνατος Του Πατέρα Του

Ιβάν Σβιτάιλο: Τα Παιδικά Χρόνια, Ο Χωρισμός Των Γονιών Του Και Ο Θάνατος Του Πατέρα Του

Ιβάν Σβιτάιλο: Ο Ιβάν Σβιτάιλο βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τον χωρισμό των γονιών του και τον θάνατο του πατέρα του.

«Ήμουν πέντε χρονών όταν οι γονείς μου χώρισαν. Ζούσαμε στην Κριμαία. Ο μπαμπάς μου έμεινε εκεί, είναι δύσκολο τώρα να μπαίνεις και να δικαιολογείς, να εξηγείς γιατί έγινε και πώς έγινε, απλά έγινε», είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Για το διάστημα μετά τον χωρισμό των γονιών του ανέφερε: «Χώρισαν οι γονείς μου, βρέθηκα μακριά από την Κριμαία και δεν είχα τη δυνατότητα αυτής της καθημερινής τριβής, οι δικοί μου το χειρίστηκαν λάθος και δεν είχα αυτή τη δυνατότητα. Το κουβαλούσα μέσα μου για μεγάλο χρονικό διάστημα την έννοια της απόρριψης. Ξεφούσκωσε αυτό όταν δυστυχώς πέθανε ο μπαμπάς μου».

Για τον θάνατο του πατέρα του: «Πέθανε πριν από δύο χρόνια. Ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός, οπότε τα τελευταία χρόνια», είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Related posts

Το minimal σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα είναι το όνειρο κάθε ζευγαριού: Κεραμική κουζίνα, δωμάτιο ντουλάπα και ξεχωριστός χώρος για τις μικρές

Σαν πριγκίπισσα της Disney: Η Κλέλια Ανδριολάτου στις Κάννες, τους έκανε όλους να ρωτάνε γι’ αυτήν

«Κρυφτό» τέλος για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: «Είμαι το τρίτο πρόσωπο…»