«Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου»: Έβαλε τα κλάματα για τον Βασίλη Καρρά η Κέλλυ Κελεκίδου, δεν μπορούσε να κρατηθεί

Την Κέλλυ Κελεκίδου υποδέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» την Τρίτη 9/1. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τη στενή σχέση με τον Βασίλη Καρρά, ενώ αποκάλυψε την άγνωστη συνεργασία της με τον αείμνηστο καλλιτέχνη.

«Με τον Βασίλη Καρρά τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Το λέω και συγκινούμαι γιατί από τη μια είμαι τυχερή και ευλογημένη που τον γνώρισα και από την άλλη πολύ στενοχωρημένη γιατί είχαμε δρομολογήσει πολλά πράγματα να κάνουμε παρέα. Κάποια από αυτά θα καταφέρουμε να τα δείξουμε στον κόσμο. Για εμένα ο Βασίλης ήταν ο δεύτερος πατέρας μου, είναι ένας άρχοντας», είπε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

Και συνέχισε:

«Μου θύμιζε τον μπαμπά μου, γιατί και εκείνος ήταν ντόμπρος, μερακλής, αληθινός και πολλά άλλα. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, μου έγραφε τραγούδια, μου έλεγε να κάνουμε αλλαγές. Καταλαβαινόμασταν με τα μάτια. Δεν έδινε μόνο χώρο, είχε και λόγο, τον έβλεπα και σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να είναι τόσο δοτικός».

«Ακόμα και στο τελευταίο του αντίο, ο θεός έστειλε μια μαγική δύναμη γιατί μπορεί και να μην προλαβαίναμε να πάμε γιατί εγώ ήμουν Κύπρο, γύρισα από Γερμανία και έπρεπε το πρωί να φύγω με την πρώτη πρωινή. Ευτυχώς υπήρχε πτήση να γυρίσω, αλλά όταν πήγαμε να προσγειωθούμε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο γύρισε πίσω γιατί είχε πολύ ομίχλη στην Θεσσαλονίκη. Τελικά μετά από λίγο μας ανακοίνωσαν ότι ξεκινάμε για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και έτσι κατάφερα να είμαι εκεί», αποκάλυψε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Related posts

“Aρμενίζαμε τα πέλαγα” Η Μενεγάκη στο φουσκωτό σκάφος του Ματέο Παντζόπουλου απολαμβάνει τη θάλασσα

Ξέφρενο γλέντι του Παναθηναικού στον Κωνσταντίνο Αργυρό : «Γκρέμισε» την πίστα ο Παπαπέτρου με το ζειμπέκικο

Ημέρα του πατέρα: Παπαμιχαήλ και Καζάκος στη μία και μοναδική κοινή φωτογραφία με τους γιους τους