Ίσως η πιο ωραία Ελληνίδα: Η καλλονή των 90s Βίκυ Κουλιανού μεγαλώνει φυσικά και χωρίς επεμβάσεις

Μνήμες απο το παρελθόν μας ξύπνησε η μια και μοναδική Βίκυ Κουλιανού, με μια εκπληκτική throwback φωτογραφία απο την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες.Το μοντέλο που ήταν ανακάλυψη του Μιχάλη Ασλάνη, όταν σε ηλικία 16 ετών, την ανακάλυψε τυχαία μέσα σε ένα λεωφορείο.

Πριν απο λίγο καιρό το πάλαι πότε κραταιό μοντέλο της Ελληνικής μόδας, αποφάσισε να ρίξει το instagram αναρτώντας μια φωτογραφία η οποία είναι απο την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, στο σόου του Gianfranco Ferré για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι το μακρινό για πολλούς 1992, όπου σαν πραγματική Ελληνίδα θεά μάγεψε για πολλοστή φορά!

Η Βίκυ Κουλιανού είναι το απόλυτο top model της Ελλάδας

Φυσικά η Βίκυ δεν έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα μόνο στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων όπως των Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent, αλλά έχει φωτογραφηθεί και για τα μεγαλύτερα διάσημα περιοδικά του εξωτερικού.

Η 57χρονη πλέον Βίκυ Κουλιανού, έχει υλοποιήσει και έχει την δική επιχείρηση όπου σχεδιάζει τα δικά της πλέον ρούχα.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο αναρτεί φωτογραφίες απο το παρελθόν τη θυμίζοντας μας στιγμές από τη χρυσή δεκαετία της μόδας όπου μαζί με άλλα μεγάλα πλέον κορίτσια ήταν τα δικά μας top models

Δείτε την φωτογραφία

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»