Ήρθε η στιγμή της επιστροφής της: Η Σοφία Αλιμπέρτη γυρνάει στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια

14 χρόνια έχουμε να δούμε την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, στην τηλεόραση.

Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια, από τη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1 είχε κρατήσει τα ηνία του τηλεπαιχνιδιού «Είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο;» πριν από 14 χρόνια και μετά είχε αλλάξει πορεία ζωής και καριέρας, διαμένοντας και δουλεύοντας στην Πάρο.

Να, λοιπόν, όμως που ήρθε η στιγμή της επιστροφής της. Όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η εκπομπή της «Dr. Oz» και πάλι στον ΑΝΤ1.

Σοφία Αλιμπέρτη: Επιστρέφει στην τηλεόραση

Όπως λέγεται, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για αμερικανικό φορμάτ, που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική για πολλές σεζόν με θέματα ιατρικής φύσεως και επώνυμους καλεσμένους που εξομολογούνταν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν.

Στην Ελλάδα, η παραγωγή είναι της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Σοφία Αλιμπέρτη, στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας, όσο και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που θα αναλάβει κάποιες συνεντεύξεις σε συνεργασία με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε, που επωμίζεται το ιατρικό κομμάτι των ιστοριών, βρίσκονται σε εντατικά γυρίσματα της κοινωνικής εκπομπής. Η εκπομπή προορίζεται να προβάλλεται σε καθημερινή βάση από τις 4 έως και τις 6 το απόγευμα.

Related posts

Ξέσπασε στα.. μαλλιά της: Τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή η Αθηνά Οικονομάκου μετά τον χωρισμό, το νέο της λουκ

«Μαζί σου για πάντα»: Η Μαριάντα Πιερίδη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φώτο & όλοι παρατήρησαν τα χέρια της

Η μια πιο όμορφη από την άλλη: Τα παιδιά της Μπέττυ Μαγγίρα μεγάλωσαν και έγιναν γοητευτικές δεσποινίδες