Συγκινημμένη Η Ιωάννα Τούνη: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, θα ήθελα να είχα πρώτα παντρευτεί»

Ιωάννα Τούνη: Το ξανθό κορίτσι που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο My style rocks είναι σήμερα μια νεαρή γυναίκα με δική της επιχείριση μόδας και ασχολείται ενεργά με τα social media και το blogging. Η Ιωάννα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της μωράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει στον 5ο της μήνα.

Ιωάννα Τούνη: Μιλά για όλα και συγκινείται στον αέρα

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο γλυκιές περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η γνωστή Influencer παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο «Happy Day» μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και μίλησε για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, για το μωρό που έρχεται ενώ συγκινημένη αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της πριν λίγους μήνες.

«Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Η ξανθιά καλλονή συγκινήθηκε έντονα όταν αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας της: «Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου».

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη» σχολίασε για την εγκυμοσύνη της.

Η Ιωάννα Τούνη δεν γνωρίζει ακόμη αν θα παντρευτεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ωστόσο τόνισε ότι είναι παραδοσιακή και θα ήθελε να γίνονταν τα πράγματα με τον πιο πατροπαράδοτο πράγμα.

Ιωάννα Τούνη: Με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια στα social media και τις φήμες χωρισμού, η Ιωάννα Τούνη ήταν κατηγορηματική: «Υπάρχουν φορές που έχω νιώσει αδικημένη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Γενικά τα social, η τηλεόραση και η έκθεση θέλουν να είσαι τόσο όσο, θέλει καθωσπρεπισμό, να κρύβεις λόγια. Μιλάω με τον κόσμο μου σαν να είναι πέντε άτομα, θα μιλήσω χύμα για όσα με στεναχώρησαν ή με νευρίασαν.

Μου φαίνεται αστείο και νομίζω ότι είναι περιττό για μια κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να πουν ποιος είναι ο πατέρας. Έπρεπε να κάνω μεγάλο tag Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω του φταίει η καθημερινότητά του; Ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και θέλει να ξεσπάσει; Οι έξυπνοι του πληκτρολογίου είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει. Πολύ σπάνια θα κάνω μπλοκ, βαριέμαι, αν το έκανα δεν θα έκανα τίποτα άλλο. Οι haters ανεβάζουν την απήχηση του λογαριασμού μου. Και τα αρνητικά σχόλια βοηθάνε».

Related posts

“Όταν πας συνέχεια διακοπές με φίλες”: Η Κώστας Τσουρός αποκάλυψε την αλήθεια για το διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε