Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το σώμα της 35 μέρες μετά τον τοκετό και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει χάσει

Ένα μήνα περίπου μετά την γέννα της, η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει την αλλαγή στο σώμα της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα video και ανακοίνωσε πόσα κιλά έχει χάσει. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει ήδη χάσει τα 8 πρώτα κιλά. 

Ιωάννα Τούνη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης έφυγαν

Όπως ανέφερε: «Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα. Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω. Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό».

Ιωάννα Τούνη: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά