«Ήμασταν έτοιμοι να ρίξουμε το παιδί μας»: Δάκρυσε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για την κόρη του, Κόνι Μεταξά

Ο Λευτέρης Πανταζής συγκινείται κάθε φορά στην κάμερα όταν μιλάει για την κόρη του, Κόνι, που της έχει τεράστια αδυναμία.

Η συγκινητική εξομολόγηση

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «ήταν τύχη που ήρθε η Κόνι. Γνωρίστηκα με τη Ζώζα μια βραδιά στο Μερσέντες. Είδα έναν άγγελο μπροστά μου, σαν τη Ζωή Λάσκαρη. Πιτσιρίκα. Ήπια ένα ουίσκι και ήμουν τελειωμένος και την έβλεπα ακόμα πιο όμορφη. Έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες έρχεται στο καμαρίνι μου στον “Διογένη” και μου λέει “έχω πρόβλημα, έχω καθυστέρηση”. Χαρά εγώ! Η Βίσση είχε παιδί, άλλος είχε παιδί, εγώ να μην έχω ένα παιδάκι; Επειδή έγιναν όλα πολύ ξαφνικά και με έπιασε απροετοίμαστο, είπα να το αναγνωρίσω και να γνωριστούμε καλύτερα».

Και συνεχίζει ο Λευτέρης Πανταζής δακρυσμένος «μετά από δέκα μέρες ήρθε και μου είπε ότι “πρέπει να συναντηθούμε με τους δικούς μου, γιατί είναι δύσκολο να το κρατήσω αν δεν έχουμε παντρευτεί”. Δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη εικόνα με τους δικούς της και είπαμε να πάμε το ρίξουμε. Ο γιατρός ήταν πελάτης μας, φίλος μου και γιατρός της Ζώζας και μας έπεισε ότι έχουμε μέλλον και μπορούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι. Και έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Τραγουδούσα και μου είπαν στις 9 θα γεννηθεί. Σαν τρελός πήγα στο νοσοκομείο. Γεννήθηκε το παιδί, ήμουν από πάνω. Από κει που ήμουν μπακουράκι, τελείωνα το πρόγραμμα και πήγαινα από πάνω και της τραγουδούσα. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Ευχαριστώ και τις δύο».

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»