Ιφιγένεια Βογιατζάκη: Η ‘μεγάλη κόρη της σειράς Νταντά’, η αλλαγή καριέρας σε χορεύτρια και η ζωή στη γερμανία

Η Ιφιγένεια Βογιατζάκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά του MEGA “Η Νταντά” και υποδύθηκε την μεγαλύτερη κόρη του Άρη Μπακόπουλου που τον υποδύθηκε ο Κώστας Αποστολίδης.

Λίγα λόγια για την Ιφιγένεια Βογιατζάκη

Η υπόλοιποι ομάδα πρωταγωνιστών που υποδύθηκαν τα μικρότερα αδέρφια της ήταν ο Φοίβος, η Εβίτα και η μεγάλη τους αδερφή, Ναταλία ξεχώριζαν με τις ατάκες τους, αλλά και τις συνωμοσίες με τη νταντά τους.

12 μετά το φινάλε της σειράς και οι μικροί πρωταγωνιστές έχουν ακολουθήσει ο καθένας τον δικό τους δρόμο. Ας εστιάσουμε στην Ιφιγένεια Βογιατζάκη, η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως η μεγάλη κόρη του Άρη Μπακόπουλου.

Σήμερα η ηθοποιός ζει μόνιμα στο Βερολίνο, όπου και ασχολείται μόνιμα με την υποκριτική και τον χορό.

Η κωμική σειρά “Η Νταντά” είναι μια από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα τηλεοπτικά προγράμματα, που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του Mega. Τόσο το καστ των ηθοποιών όσο και η πλοκή, αλλά και οι διάλογοι έκαναν τη “Νταντά” να μπει για τα καλά στις καρδιές και τα σπίτια των τηλεθεατών.

Η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς “Η Νταντά”

Η Νταντά είναι μία ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2003-2005, που αποτελεί τη προσαρμογή της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “The Nanny” στα ελληνικά δεδομένα και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2003 μέχρι τις 28 Ιουνίου του 2005. Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή μιας γυναίκας γύρω στα 30, της Μαίρης Παπαδάκη, που βρίσκεται σε ένα πλούσιο σπίτι ως πλασιέ και καταλήγει να γίνει η νταντά των τριών παιδιών του πλούσιου χήρου και θεατρικού παραγωγού Άρη Μπακόπουλου με τον οποίο στο τέλος γίνονται ζευγάρι. Τον ρόλο της Μαίρης Παπαδάκη ερμηνεύει η Μαρία Λεκάκη ενώ το ρόλο του Άρη ανέλαβε ο Κώστας Αποστολίδης. Τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς υποδύονται ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Καλλιρρόη Μυριαγκού, η Ιφιγένεια Βογιατζάκη, ο Βασίλης Καραγιάννης και η Ναταλία Δάρα.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μάνος Ψιστάκης, ο Βαγγέλης Νάσης, η Ιφιγένεια Κοτσώνη, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, η Μάρω Παναγιωτακοπούλου και ο Παναγιώτης Καποδίστριας. Τη σκηνοθεσία της σειράς ανέλαβαν ο Κώστας Κιμούλης και η Μύρνα Τσάπα ενώ η σειρά αποτελεί μία συμπαραγωγή του Mega Channel με την Sony Columbia, που δημιούργησε και την πρωτότυπη σειρά.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2003 ενώ ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 22 Ιουνίου του 2004 σε 35 επεισόδια. Η δεύτερη σεζόν της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2004 και ολοκληρώθηκε στις 28 Ιουνίου του 2005 σε 35 επεισόδια. Η σειρά αποτελείται συνολικά από 70 επεισόδια και ένα με τα παρασκήνια της σειράς.

Ιφιγένεια Βογιατζάκη: Πως είναι και τι κάνει σήμερα

Η  Ιφιγένεια Βογιατζάκη, ζει μόνιμα στο Βερολίνο πλέον και ασχολείται με την υποκριτική και τον χορό, ενώ δουλεύει σε κέντρο ψυχικής και σωματικής ενδυνάμωσης. Σπούδασε σε νεαρή ηλικία στη δραματική σχολή του Γιώργου Κιμούλη, απ’ όπου αποφοίτησε το 2002 και πλέον, η Ιφιγένεια Βογιατζάκη διατηρεί τον δικό της ιστότοπο: iphigeniavogiatzaki.com.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα