Ίδια η μαμά της: Ο ξέφρενος χορός της Πάολα με την κόρη της στη σκηνή στη ΔΕΘ

Πάολα: Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάθε χρόνο εμφανίζεται σε πίστες, μουσικές σκηνές και συναυλίες με τεράστια επιτυχία και όλες τις οι εμφανίσεις γίνονται ανάρπαστες. Τα σύνολα που επιλέγει να φορέσει, η ενέργειά της, η λαϊκή φωνή της, αλλά κυρίως το ταλέντο της στον χορό εντυπωσιάζουν πάντα. Να υπενθυμίσουμε πως η Πάολα έκανε σε πολύ νεαρή ηλικία την κόρη της, Παολίνα και δείχνουν σαν να μεγάλωσαν μαζί. Η Παολίνα της μοιάζει εκπληκτικά και έχει επίσης κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της στο χορό.

Η Πάολα και η κόρη της στη σκηνή

Κατά την εμφάνισή της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Πάολα διασκέδασε το κοινό με τις ερμηνείες της και τον ξέφρενο χορό της. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε η κόρη της. Η Παολίνα ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε ρεσιτάλ, χορεύοντας στον ρυθμό της διάσημης μαμάς της.

Χρήστες του TikTok δημοσίευσαν σχετικά βίντεο σχολιάζοντας: «Το μήλο κάτω από τη μηλιά…» Σε άλλο βίντεο, η τραγουδίστρια φαίνεται να πιάνει την κόρη της από το χέρι και να τη φέρνει μπροστά στο κοινό, χορεύοντας μαζί της.

@grigoriadis___ @⭐PΛØLΛ⭐ @Paolina #fyp #fypシ #viral #thessaloniki #paola #tifhelexpo ♬ πρωτότυπος ήχος – Χρήστος Γρηγοριάδης

@inafoka_ Ε ρε μάνα και κόρη 🙌🏼 #foryoupage #fyp #thessaloniki #δεθ2022 ♬ πρωτότυπος ήχος – inafoka

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα