Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογείται: «Στον πρώτο μου ρόλο υποδύθηκα μια πόρνη πολυτελείας»

H Bάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που είχε όταν ηρθε στην Αθήνα, για το φευγιό από τη Θεσσαλονίκη και τα θέματα προσαρμογής που αντιμετώπισε.

Για την πολυκατοικία και τον ερχομό στην Αθήνα

“Στην “Πολυκατοικία” άρχισα να δικτυώνομαι με τους ανθρώπους αλλά δεν μπορούσα εύκολα να κοινωνικοποιηθώ και να κάνω παρέες. Είμαι αρκετά επιφυλακτική, εάν δεν αισθάνομαι άνετα με τους ανθρώπους…”

“Περνούσα καλά στα γυρίσματα, έκανα κοινωνικά την παρέα μου εκεί αλλά μετά δεν το συνέχιζα πολύ. Ήμουν λίγο μαζεμένη ίσως επειδή αισθανόμουν λίγο σαν αυτό το βλαχάκι που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη. Νόμιζα ότι δεν ταίριαζα, φοβόμουν να εκτεθώ στους ανθρώπους, νόμιζα ότι δεν έχω τις ίδιες προσλαμβάνουσες, τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα”.

Για τις οικονομικές δυσκολίες και τον πρώτο ρόλο

“Δεν δούλεψα εδώ σε άλλες δουλειές, μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι είχα στην τσέπη και απ’ αυτά ζούσα. Στην “Πολυκατοικία” ξεκίνησα γυρίσματα τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου του 2008 και τον Μάρτιο δεν είχα λεφτά να πάω στη δουλειά μου. Είχα πάρει προκαταβολή γιατί ζοριζόμουν πάρα πολύ, ήμουν οριακά. Εκεί ήταν τότε που πληρωνόμασταν έξι μήνες μετά, ήταν τρομερό. Μπορώ να πω ότι με βοήθησαν πάρα πολύ τότε και η παραγωγή και το κανάλι. Πήγα και τους το είπα “Δεν έχω λεφτά να έρθω στο γύρισμα”. Τώρα εάν είμαι σε παραγωγή και ξέρω ότι κάποιο παιδί δεν έχει λεφτά να έρθει στο γύρισμα έχω πάει γιατί δεν μπορώ, ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου”.

“Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στην Αθήνα δεν είχα μπει ούτε στο μετρό. Φορούσα ένα τσίτι ένα απλό φορεματάκι στο μετρό και δετά αθλητικά παπούτσια ενώ στην τσάντα μου είχα ένα ζευγάρι πέδιλα να κάνω τη γυναίκα. Πήγα στην οντισιόν και με πήραν για να υποδυθώ μια πόρνη πολυτελείας στις “Φιλοδοξίες” και αναρωτιόμουν ‘γιατί μου έδωσαν αυτό το ρόλο;’”

Related posts

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο: “Προχώρησε” στη ζωή της η Αθηνά Οικονομάκου, η μεγάλη αλλαγή για πρώτη φορά

«Άυπνος 5 μέρες, ταλαιπωρία, στεναχώρια, τρομακτικό όλο αυτό»: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η απόλυτη πασχαλινή τάση, χαμός στα νυχάδικα: Η Τσιμτσιλή έκανε στα νύχια 1η από όλες το νέο χρώμα που βγήκε