Η Βανδή τα “σπάσε” στη Βίσση, υποδύθηκε τον Μπισμπίκη και στο τέλος την φίλησε όπως αυτός

Στο Hotel Ermou, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, διασκέδασε με καλούς φίλους και τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη, το βράδυ της Τετάρτης (22/2) η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο γνωστό κέντρο διασκέδασης, χόρεψε, τραγούδησε και ανέβασε και story στο instagram, στο οποίο χαρακτήρισε την Άννα Βίσση super star και λέγοντας χαρακτηριστικά «Ό,τι έχω ζήσει το ‘χει πει η Βίσση».

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτησή της

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση, με τους θαμώνες να τις αποθεώνουν.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της και η «οικοδέσποινα» σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντιγράφοντας τις χορευτικές κινήσεις του Βασίλη Μπισμπίκη, που το περασμένο Σάββατο έγινε viral.

@fannaticslive

#annavissi #annavissiofficial #despinavandi #fyp #tiktokgreece #greektiktoker #cyprus #greece #greekmusic #greekpov #greektiktok

♬ original sound – fannatics

Οι θαμώνες αποθέωσαν τις δύο γυναίκες, οι οποίες φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν με χιούμορ τα σχόλια που «πέφτουν βροχή» τις τελευταίες μέρες για τον έρωτα Βανδή – Μπισμπίκη.

@00ssongs #annavissi #vissi #despinavandi #vandi #enastron #hotelermou #j2us #bisbikis #mpismpikis ♬ πρωτότυπος ήχος – 00sSongs

Related posts

Ο Θοδωρής Μαραντίνης «πάγωσε» την Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι μόνος μου, τι κάνεις το βράδυ;»

Δύο σαλόνια, τεράστια βεράντα, άπλετη θέα: Το minimal σπίτι της Φαίη Σκορδά στα Νότια Προάστια θα το ζήλευαν πολλοί

“Απασφάλισε” η Ναταλία Γερμανού για την Eurovision: «Δεν μπορώ να κλαφτώ, γιατί τα λεφτά μου τα πήρα πίσω σε κέρδη…»