Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαίρη Μηνά είναι η νέα Πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Μαίρη Μηνά είναι η νέα Πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024, όπως έγινε γνωστό σε εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής την Τρίτη 13 Μαρτίου.

«Aνυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η μεγάλη γιορτή και να είμαι και εγώ μέρος της»

Σε ανάρτηση που έκανε η ΕΟΕ για την Μαίρη Μηνά στο Instagram αναφέρει «H βραβευμένη ηθοποιός Μαίρη Μηνά που έχει θητεύσει ως Ιέρεια στις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας και ήταν μαθήτρια της Χορογράφου Αρτέμιδος Ιγνατίου, θα είναι η νέα Πρωθιέρεια στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι 2024».

Η ίδια η ηθοποιός, σε δηλώσεις της μετά την εκδήλωση ανέφερε «Είναι πολύ μεγάλη συγκίνηση, πολύ βαθιά η τιμή. Προσωπικά ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η μεγάλη γιορτή και να είμαι και εγώ μέρος της», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι τη συγκινεί βαθιά «το αδιόρατο που συμβαίνει, το υπερβατικό, που οι λέξεις δεν το χωρούν, που μόνο αν είσαι εκεί, απόλυτα ανοιχτός και απόλυτα παρών, νομίζω ότι μπορείς να το εισπράξεις και να το μεταδώσεις. Δε νομίζω ότι υπάρχει πιο ηχηρό μήνυμα από αυτό της ειρήνης που όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, είναι αυτό που η ανθρωπότητα νομίζω έχει την μεγαλύτερη ανάγκη».

Στη συνέχεια, η Μαίρη Μηνά πρόσθεσε «Δεν το αντιλαμβάνομαι ακριβώς σαν ρόλο. Έχει και μία προσωπική κατάθεση η εμπλοκή σε αυτή την τελετή. Έχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου ήδη».

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Τους άκουσε όλη η Κηφισιά: Τι συμβαίνει στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

“Γιατί διαγράφεις τα σχόλια;” Σούσουρο με τις φωτό της Demy με φουσκωμένη κοιλίτσα