«Η συνεργασία μας είναι μία ευλογημένη στιγμή»: Η Σοφία Βογιατζάκη δάκρυσε ενώ μιλούσε για τον Κιμούλη και το Διαδίκτυο διχάζεται

Σοφία Βογιατζάκη: Η γνωστή ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη και παρά τον κόσμο που τον έχει καταγγείλει τον στηρίζει δημοσίως.

Σοφία Βογιατζάκη: Θαυμάζει τον Κιμούλη και δεν το κρύβει

Τον θαυμασμό της στον Γιώργο Κιμούλη έδειξε για ακόμη μία φορά η Σοφία Βογιατζάκη, σε συνέντευη που παραχώρησε, στη διάρκεια της οποίας μάλιστα, δάκρυσε από συγκίνηση.Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, ενώ ρωτήθηκε και σχετικά με τις καταγγελίες που έχει δεχτεί από συναδέλφους του, για κακοποιητική συπεριφορά εν ώρα εργασίας.Αρχικά, είπε: «Από δέκα χρονών θαυμάζω και αγαπώ τον Γιώργο Κιμούλη. Είναι μια πολύ ευλογημένη στιγμή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παρακολουθούσα από πολύ μικρή όλες τους τις παραστάσεις και πολλές φορές την καθεμία. Μεγαλώνοντας κάποια στιγμή ακούω την λέξη δέος και σκεφτόμουν πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που αισθάνεται δέος. Τώρα στις πρόβες λοιπόν το βλέπω και πραγματικά το λέω και συγκινούμαι. Το μυαλό του, η μόρφωσή του, η εκπαίδευσή του, η ταχύτητα της σκέψης του, είναι μαγικό. Είναι ο άνθρωπος που θαύμαζα, θαυμάζω και θα θαυμάζω για όλη μου την ζωή. Δεν είχα βάλει ποτέ στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να δουλέψω με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν τολμούσα».«Με πήρε τηλέφωνο να μου κάνει την πρόταση και εγώ γελούσα. Του είπα ότι υπάρχει κίνδυνος να μην μπορώ να αρθρώσω, γιατί εγώ σε αυτή την παράσταση θα τον χαζεύω, θα είμαι σχεδόν θεατής. Υποκλίνεσαι στο ταλέντο σου» συνέχισε η ηθοποιός.

«Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορείται για κάτι, έχουν γίνει κάποιες καταγγελίες και εκείνος έχει κάνει κάποιες αγωγές. Με αυτά ασχολούνται οι δικηγόροι, εμείς δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν ασχολείται ο κόσμος με αυτά, ασχολούνται οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι. Η προηγούμενη παράσταση του Γιώργου Κιμούλη ήταν sold out, ποιος ασχολείται;» τόνισε τέλος, η Σοφία Βογιατζάκη.

Related posts

«Φωνάζουν» τα γονίδια: Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με την κούκλα και γλυκιά μητέρα της

Προσβολή στα Θεία: Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε αδιανόητο βίντεο να χορεύει ξέφρενα Έμινεμ με λεζάντα «Επιτάφιος»

Δύο μέτρα πόδια, καλλονή: Η Μαίρη Βυτινάρος μάγεψε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της στη Μύκονο