Η “πριγκίπισσα” Χρύσα του Survivor: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της! Το ρομαντικό ταξίδι στην Ρώμη & τα δώρα Dior-Gucci – Το προφίλ της στο Instagram (photos)

Λίγο πριν η Χρύσα Χατζηγεωργίου παρατήσει ή μάλλον παγώσει για λίγο καιρό την ζωή και την δραστηριότητά της στην Ελλάδα για χάρη του Survivor 2024, έκανε ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον σύντροφό της και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τις οποίες εσείς μπορείτε να δείτε παρακάτω, πέρασαν μαγευτικά!

Οι αναρτήσεις από το ταξίδι

Η μικρότερη μαχήτρια

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι η νεότερη «μαχήτρια» αφού είναι μόλις 20 ετών και είναι απόλυτα αποφασισμένη να ξεδιπλώσει τόσο τις αγωνιστικές, όσο και τις στρατηγικές της ικανότητες.

Η ακαδημαϊκή της κατάρτιση δεν περιορίζεται σε μία αλλά επεκτείνεται σε δύο Σχολές καθώς είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και παράλληλα σπουδάζει και Ναυτιλιακά. Η αθλητική της εμπειρία περιλαμβάνει 11 χρόνια ρυθμική ενόργανη και δύο χρόνια στίβο. Δεν της αρέσει να την υποτιμούν και τα δύο σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα της είναι η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη στον εαυτό της και το έμφυτο χιούμορ της.

Related posts

Σκάφος… όνειρο, κάνει 300.000€, κατάμαυρο, πάει σφαίρα: Αυτό είναι το μαύρο βέλος των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Χάρης Βαρθακούρης: «Χαίρομαι που η Αντελίνα είναι σπίτι και όχι στην τηλεόραση, έτσι την είχα συνηθίσει άλλωστε»

Ελένη Μενεγάκη: Οκτώ φωτογραφίες από το παρελθόν που η παρουσιάστρια δεν θέλει να θυμάται