Η πρώην από την μία και η νυν από την άλλη: Η Μαρία Αντωνά μετακόμισε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στην… Φαίη

Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Η γνωριμία και η σχέση τους λέγεται ότι είναι κάτι πολύ καινούργιο με τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα να κυκλοφορούν μαζί τον τελευταίο μήνα.

Μια πρόσφατη φωτογραφία από βραδινή τους έξοδο, έκανε ουσιαστικά και επίσημα γνωστό, πως κάτι όμορφο υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στη Μαρία Αντωνά. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ειδύλλιο διέρρευσαν το Σάββατο 8/6 με ρεπορτάζ του Γειά Σου.

Οι αλλαγές στη ζωή της Μαρίας Αντωνά μετά τον χωρισμό και η σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα

Πιο αναλυτικά, αναφέρθηκε ότι ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που έκανε πρώτος την προσέγγιση και μάλιστα έχει μιλήσει στο περιβάλλον του για τη ραδιοφωνική παραγωγό. Επίσης, η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά σε απόσταση από την κατοικία του Λιάγκα – συγκεκριμένα είναι δέκα λεπτά μακριά του.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Αντωνά παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή;

Πριν δεν είπαμε ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… απολαμβάνω! Φιλάκια. Όταν όμως την ρώτησε αν δεν ισχύει το ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Όπως είδατε, κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι ωραίο», (δείτε εδώ το βίντεο).

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του