Η Πάολα σπάει τη σιωπή της για τον Νότη: «Κανείς δεν ξέρει τι έγινε, ήταν μια κακή στιγμή»

Η Πάολα παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νότη Σφακιανάκη να ετοιμάζεται για τη μεγάλη του καλλιτεχνική επιστροφή.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε για τη συνεργασία τους

Η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε ερώτηση για τη συνεργασία τους στο παρελθόν η οποία έληξε σύντομα, όταν εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο ανιψιός του τραγουδιστή για την κατάστασή του σήμερα.

«Πρέπει να επιστρέψει. Κανείς δεν ξέρει, ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει. Μόνο εγώ και ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε γι’ αυτό. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Ήταν μια κακή στιγμή. Τι να κάνουμε; συμβαίνει κι αυτό», απάντησε η Πάολα για την περίοδο της συνεργασίας τους.

Σε άλλο σημείο

η Πάολα σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το φόρεμα με το οποίο εμφανίζεται τη φετινή σεζόν η Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο: «Θα κρίνουμε την Δέσποινα Βανδή με αυτή την πορεία από ένα φόρεμα; Εντάξει τώρα, αν το φορέσει η μαμά μου θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για την Δέσποινα Βανδή δεν μπορούσε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία, όπως και κανένας καλλιτέχνης», δήλωσε η Πάολα.

Όλοι αναρωτιούνται για την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη από τις πίστες ενώ ο τραγουδιστής έχει να εμφανιστεί δημόσια εδώ και τρία χρόνια. Ωστόσο, κυκλοφόρησε η 1η φώτο μετά την απόσυρσή του και όλοι σχολίασαν ένα πράγμα.

Τουλάχιστον προσωρινά υπάρχει μία ένδειξη ότι ο αγαπημένος αοιδός είναι καλά στην υγεία του.

Ο Νότης Σφακιανάκης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

Ο συνεργάτης και φίλος του, Αντώνης Γούναρης, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον τραγουδιστή και τις αποφάσεις του: «Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά, αλλά δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του».

Related posts

Γοητευτικός μεγαλοστέλεχος δισκογραφικής: Η νέα εμφάνιση της Κατερίνα Λιόλιου με τον κούκλο σύντροφο της

Πυρ και μανία ο Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: “Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται και τουρλώνει τον κ@λο του σε φωτογραφίες”

Είναι μεγαλύτερος της, δε του φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει ο Γρηγόρης Μόργκαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη