«Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, δεν είχαμε…»: Συγκινεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τα δύσκολα χρόνια και τους γονείς

«Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, δεν ήμασταν αγαπημένη οικογένεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και συγκίνησε. Με την ευκαιρία, δείτε την σπάνια εξομολόγηση της γυναίκας του.

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

«Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, εγώ εφηύρα το χιούμορ για να ξεπεράσω τα τότε. Άρχισα να σαρκάζω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα και μετά την παρέα, για να ξεκολλήσω από τα προβλήματα που είχα. Δεν ήταν και τα πιο καλά παιδικά χρόνια αυτά που πέρασα. Ήταν μια οικογένεια που δεν ήταν και πολύ αγαπημένη, οπότε όλο αυτό δημιουργεί συμπλέγματα στο παιδί», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στη συνέχεια: «Μετά από τόσα χρόνια μάλλον δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έφυγαν από τη ζωή. Και αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με τη ζωή μου και όχι με αυτά που είχαν γίνει. Με πλήγωσαν πολύ, αλλά κατάφερα και το έβγαλα από πάνω μου. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να συμβιώσει με τη μάνα μου, υπήρχε μια μόνιμη διαμάχη, λάθη επί λαθών».

Related posts

“Αυτό προσπαθούσε ο Γιάννης Φέρτης”: Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού – Η τελευταία του επιθυμία

«Τον ξεφτίλιζε μπροστά σε όλους»: Ο Δημήτρης Βογιατζής πριν αυτοκτονήσει κατήγγειλε τον Φιλιππίδη 19 φορές

“Παραμορφώθηκε” ο Χάρης Βαρθακούρης: Το βίντεο στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση και το υαλουρονικό