Η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Η 18χρονη κόρη της Αλέκας Καμηλά θα μπορούσε να είναι μοντέλο & τα γονίδια μίλησαν

Η Αλέκα Καμηλά και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Πέτζα Στογιάκοβιτς, παντρεύτηκαν το 2006, αν και η σχέση τους ξεκίνησε το 2003. Έχουν δημιουργήσει μία ευτυχή οικογένεια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Αντρέι, τη Μίλα και τον Μαξ, οι οποίοι, φυσικά, βρίσκονται ήδη στην εφηβική ηλικία και ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο.

Πράγματι, ο πρωτότοκος γιος τους, ο Αντρέι, έχει πλέον φτάσει στην ηλικία των 19 ετών και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του, επιλέγοντας να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους εγκαταστάθηκαν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα για διακοπές, επιλέγοντας τη Χαλκιδική ως τον αγαπημένο τους προορισμό.

Η κούκλα κόρη της

Από την εποχή που ανέλαβε τον ρόλο της μητέρας μετά τον γάμο της, η Αλέκα Καμηλά έχει αφιερωθεί με πάθος σε αυτόν τον ρόλο και φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα την οικογένειά της.

Πρόσφατα, η κόρη της, Μίλα, κλείνοντας τα 18 της χρόνια, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Αλέκα Καμηλά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας φωτογραφίες της κόρης της.Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, η κόρη της είναι εξαιρετικά όμορφη και παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη μητέρα της.

Φαίνεται ότι η Αλέκα Καμηλά βιώνει μία από τις πλέον ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένειά της και τα παιδιά της σε ακραίο βαθμό.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη