Η μοναδική περίπτωση να γυρίσει στη φυλακή: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Πέτρος Φιλιππίδης, έφτασε η μέρα που “έτρεμε”

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”, αφού σε έναν μήνα ακριβώς, στις 3 Ιουνίου, ξεκινά το εφετείο για τις δύο υποθέσεις απόπειρας βιασμού, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Όσον αφορά την τρίτη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε αθωωθεί ομόφωνα, οπότε δε θα ξαναδικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Όπως είχε υπογραμμίσει η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης βγήκε από την φυλακή της Τρίπολης έναν χρόνο μετά την προφυλάκισή του «ο κατηγορούμενος δραστηριοποιούνταν στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο χώρος αυτός δεν είναι φιλικός προς τον κατηγορούμενο πλέον. Η επιβολή περιοριστικών όρων είναι επαρκής και ικανή να εξασφαλίσει την παρουσία του στο δικαστήριο και να τον αποτρέψει από άλλες πράξεις».

Ο φόβος του Πέτρου Φιλιππίδη μην μπει φυλακή

Το εφετείο αναμένεται να κρίνει αν ο ηθοποιός είναι αθώος για τις δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού, το 2010 και το 2014 ή θα επικυρώσει την καταδίκη του σε 8 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση για τις δύο κατηγορίες.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο ηθοποιός θα πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, καθώς τακτικοί και λαϊκοί δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και η αναστολή του ήταν προσωρινή μέχρι το εφετείο.






Embed code

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα