Η μεσογειακή ομορφιά που εντυπωσιάζει: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ίδια εδώ και 10 χρόνια – Οι φωτογραφίες στο Instagram που το αποδεικνύουν

Η Ηλιάνα Παπαπαγεωργίου, έχει φτιάξει τη δική της πορεία πάνω στο μόντελινγκ, με αμέτρητες φωτογραφίσεις, catwalks και συνεργασίες με σπουδαίους ως οίκους.

Στην Ελλάδα, έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή του “GNTM”, μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη, αφού πριν εργαζόταν και είχε τη βάση της στην Αμερική.

Η μεσογειακή ομορφιά που εντυπωσιάζει

Η μεσογειακή ομορφιά της και το λαμπερό χαμόγελό της την έχουν αναδείξει σε μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Δυναμική, με μία μοναδική προσωπική αισθητική, εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση, εντός και εκτός τηλεοπτικού αέρα.

Μάλιστα, η ίδια δεν έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία 10 χρόνια, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό με μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ, δημοσιεύοντας καθημερινά φωτογραφίες της και επιβεβαιώνοντας πως η ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη ανά τα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν