Η μεγάλη του αγάπη στον Κύριο Ιησού Χριστό: Ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου στην Μυτιλήνη

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, επέλεξε την πανέμορφη Μυτιλήνη για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Εκεί, επισκέφτηκε ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα, τον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Ταξιάρχη Μιχαήλ στο Μανταμάδο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος φωτογραφήθηκε με τον ιερέα της εκκλησίας και άλλους προσκυνητές και οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο instagram του orthodoxtruth.gr.

Ακόμη, προσκύνησε την εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ που είναι η μοναδική ανάγλυφη εικόνα στην Ελλάδα και φτιάχτηκε σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, από χώμα και το αίμα σφαγιαθέντων μοναχών, έπειτα από επιδρομή που δέχτηκε το μοναστήρι από Σαρακηνούς πειρατές.


Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει εκφράσει κατά καιρούς δημόσια την πίστη του στο Θεό και δηλώνει κοντά στην εκκλησία. «Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται