Η μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Καρρά – Τραγουδά το νέο του κομμάτι με εντελώς αλλαγμένη εμφάνιση

Επιστροφή στη μουσική κάνει ο Βασίλης Καρράς, κυκλοφορώντας backstage υλικό από ένα κομμάτι που ηχογράφησε πριν λίγους μήνες.

Ο λαϊκός καλλιτέχνης δεν έκανε πρόσφατα κάποια δημόσια εμφάνιση και το διαδίκτυο γέμισε με ψευδείς ειδήσεις για επιδείνωση της υγείας του, κάτι που διέψευσε ο δικηγόρος του.

Βίντεο από τα γυρίσματα για το κλιπ του κομματιού, δείχνει τον Βασίλη Καρρά στο στούντιο, να τραγουδά. Στα πλάνα, εμφανίζεται αδυνατισμένος, με τα μαλλιά του πιασμένα κοτσίδα, να φορά ένα μπλε πουκάμισο.




Η τηλεοπτική επιστροφή μετά από πολύ καιρό

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου και μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τη δημοσιότητα, ο τραγουδιστής «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Fame Story».

Αφού τον προλόγισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Βασίλης Καρράς είπε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας: «Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για την φιλοξενία, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Related posts

Ισορροπιστής: Ο γνωστός Έλληνας ράπερ εργάζεται πλέον στην λαϊκή πουλώντας τα φρούτα του

“Για να έφυγε κι αυτή από δίπλα του”: Μαθεύτηκε ο αληθινός λόγος που φεύγουν όλες από την εκπομπή του Παπαδάκη

Ντύθηκαν απλά, γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους: Ο Βασιλιάς Φελίπε με τη Λετίθια και τις κούκλες γαλαζοαίματες κόρες του