Η Κωνσταντίνα αποκαλύπτει: «Ο Βασίλης Καρράς, μου είπε στο τηλέφωνο ότι είναι καλά»

Σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, μίλησε η Κωνσταντίνα και αναφέρθηκε για όλα και όλους. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον Βασίλη Καρρά, με τον οποίο τη δένει μια στενή φιλία.

Διαβάστε την συνέντευξη

Αντιμετωπίσατε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη φωνή σας;

Εννοείται. Την ταλαιπωρήσαμε τη φωνή μας, γιατί για μια περίπου 20ετία δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα και τραγουδούσαμε είτε με πυρετό, είτε είχαμε σπάσει τα πλευρά μας. Η δουλειά μας ήταν πάρα πολύ σκληρή. Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με τη φωνή μου και το πρώτο ήταν την πενταετία που ξεκίνησα να τραγουδάω, που ήμουν σε μικρή ηλικία. Εκείνη την περίοδο συνεργαζόμουν με τον Γιάννη Πάριο στο μικρό Διογένη και το καλοκαίρι κάναμε περιοδείες και πήγαμε στην Κύπρο.

Μετά εγώ έμεινα εκεί και τραγούδησα έναν μήνα σε ένα παραλιακό μαγαζί και από την πολλή υγρασία έπαθα πάχυνση στη φωνή. Ήταν μια πάθηση και μάλιστα έκανα τη δισκογραφία μου έχοντας αυτή την πάχυνση. Το 2004-2005 έκανα μια επέμβαση για πολύποδα στις χορδές μου. Ήταν πετυχημένη οπότε το ξεπέρασα. Το 2013 όταν έγινε το «κούρεμα» στις τράπεζες όμως έπαθα βύθιση της φωνής, λόγω ψυχολογικού. Δεν έβγαινε η φωνή μου όταν πήγαινα να μιλήσω. Έκανα όμως ασκήσεις με μια εξαιρετική γιατρό και έκανα επανατοποθέτηση φωνής. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό.

Με τον Βασίλη Καρρά θα σας απολαύσουμε σε κάποιο ντουέτο γιατί έχετε γράψει ιστορία;

Να είναι καλά ο Βασίλης, μακάρι να είναι καλά. Τον αγαπώ πάρα πολύ και αν μας προκύψει και θελήσουμε να συνεργαστούμε ξανά, γιατί όχι.

Είστε φίλοι;

Ναι. Ο Βασίλης είναι πιο πολύ στη Θεσσαλονίκη, μιλάμε στο τηλέφωνο και από ό,τι μου είπε, είναι καλά, είπε η Κωνσταντίνα στο Λοιπόν.

Related posts

“Δεν ήξερα τίποτα”: Νίπτει τας χείρας του ο Κοκλώνης για τις απρέπειες του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή

“Σας βαρέθηκα όλους” Εξαφανισμένος από παντού ο γιος του Πάριου, ούτε η Αλιμπέρτη δεν τον βρίσκει

“Η ζωή προχωράει” Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό, έκανε το επόμενο βήμα η Αθηνά Οικονομάκου