Η Κλέλια Ρένεση, “δίκασε” το εκλογικό αποτέλεσμα με 5 λέξεις: Είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τις εκλογές

Μία ακόμα τοποθέτηση για τα πολιτικά έκανε η γνωστή ηθοποιός.

Η ανάρτηση

Με μία ανάρτηση, μέσα από την οποία δεν κρύβει τον εκνευρισμό της, η ηθοποιός ουσιαστικά επιρρίπτει τις ευθύνες στους πολίτες για το εκλογικό αποτέλεσμα, αναφέροντας πως «το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο» και ότι «μόνο οι ίδιοι οι πολίτες είναι υπεύθυνοι για το μέλλον τους». Τονίζει μάλιστα πως «ό,τι περνάει από το χέρι μας πρέπει επιτέλους να γίνει» και καταλήγει στο ότι «έρχεται κατακλυσμός και θα μας λένε ότι είναι μια μικρή μπόρα».

«Μην κλαίτε τον πεθαμένο/ μην υποκρίνεστε ότι δεν το περιμένατε/ μην πιστεύετε ότι κάποιος θα μας σώσει σαν θεός λυτρωτής / μην μεταφέρετε τις ευθύνες αλλού/ μην ψάχνετε εχθρούς έξω από τον εαυτό. Αυτοδιοργάνωση / Αυτοδιαχείριση / συλλογικότητα / κοινότητα / αλληλεγγύη. Αυτές είναι οι λέξεις που πρέπει να πρωτοστατήσουν στις καρδιές μας το επόμενο διάστημα.

Ό,τι περνάει από το χέρι μας πρέπει επιτέλους να γίνει. Και είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν. Αυτοί που περιμένουν από τους διαχειριστές μας να δώσουν λύσεις για τη ζωή μας, θα βρεθούν στην πιο δυσμενή θέση. Οργανωθείτε! Έρχεται κατακλυσμός και θα μας λένε ότι είναι μια μικρή μπόρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε την εικόνα

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision