Η κίνηση που τους “πρόδωσε”: Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς-Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα

Τα γενέθλιά του γιόρτασε την Κυριακή 23 Απριλίου ο Απόστολος Ρουβάς και με το βίντεο που ανέβηκε στα social media προδόθηκε το…γλυκό μυστικό του.

Περιμένουν το πρώτο τους μωράκι

Στο κλιπ, ο σεφ και πρώην παίκτης του Survivor εμφανίζεται να μπαίνει στο σπίτι του, όπου βρίσκεται η σύντροφός του μαζί με τον πατέρα του και μερικούς φίλους. Αφού του λένε το γνωστό τραγούδι και του δίνουν την τούρτα με σχέδιο, έναν μαγειρικό σκούφο, ο Απόστολος Ρουβάς πλησιάζει τη Φανή Γιαβρίδου, την αγκαλιάζει και τη φιλά. Στο τέλος του κλιπ που μοιράστηκε ο ίδιος με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram, ο Απόστολος Ρουβάς σκύβει και φιλά την κοιλιά της αγαπημένης του, ανακοινώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο, ότι είναι πιθανότατα έγκυος.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του και οι κοινές τους δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ελάχιστες. Μία από αυτές έρχεται από το καλοκαίρι του 2022, όταν βρέθηκαν στην Κέρκυρα για διακοπές, το νησί από όπου κατάγεται ο Απόστολος Ρουβάς. Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την παραμονή του στο νησί. Σε μία από αυτές, ποζάρει δίπλα στη σύντροφό του και οι δυο τους χαμογελαστοί κοιτούν την κάμερα.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά