Η Κέιτ φεύγει από το παλάτι; Απελπισμένη πλέον με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, νιώθει μεγάλη δυστυχία

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε “εύθραυστη ψυχική και σωματική κατάσταση” και θα “αισθάνεται δυστυχισμένη”, για τη φωτογραφία της, την Ημέρα της Μητέρας, υποστήριξε εμπειρογνώμονας σε ζητήματα του βασιλικού Οίκου της Βρετανίας και κάλεσε τον κόσμο να την “αφήσει ήσυχη”.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέλαβε δημοσίως την ευθύνη για την παραποιημένη οικογενειακή φωτογραφία, που κυκλοφόρησε από το παλάτι του Κένσινγκτον και ζήτησε συγγνώμη για τη “σύγχυση”.

Η σχολιάστρια Jennie Bond εκτίμησε ότι η Κέιτ Μίντλετον “πρέπει να αισθάνεται τώρα έντονη πίεση, όποτε πρόκειται να εμφανιστεί δημόσια”, μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, που έκανε τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά της, ακόμη μία εμπειρογνώμονας επί βασιλικών ζητημάτων, η Angela Levin, βρίσκεται στο πλευρό της Κέιτ και την επαίνεσε για την “εντιμότητά” της, ενώ η Whoopi Goldberg προέτρεψε το κοινό να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, υπογραμμίζοντας “Μπορεί να είναι η μελλοντική βασίλισσα (αλλά) εξακολουθεί να είναι ερασιτέχνης φωτογράφος”.

Συνεχίζει να απασχολεί η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Παρά τις εκκλήσεις για τη δημοσίευση της αρχικής εικόνας, το Παλάτι του Κένσινγκτον εμμένει στην απόφασή του ότι δεν θα επανεκδώσει την αμοντάριστη φωτογραφία της Κέιτ και των παιδιών της.

Η Jennie Bond προειδοποίησε ότι το να ζητούν οι θαυμαστές και άλλοι, την αρχική «πειραγμένη» φωτογραφία, όπως και το να γίνεται συνέχεια λόγος για το εν λόγω ζήτημα, μπορεί να εξελιχτεί σε μπούλινγκ κατά της Κέιτ Μίντλετον και πρόσθεσε ότι η 42χρονη πριγκίπισσα προφανώς αισθάνεται “απολύτως δυστυχισμένη” και ότι η Ημέρα της Μητέρας της Κέιτ “προφανώς καταστράφηκε από αυτή τη διαμάχη” και ότι “δεν έδειχνε τόσο ευτυχισμένη” όταν φωτογραφήθηκε στο αυτοκίνητο με τον Γουίλιαμ.

Η κ. Bond σημείωσε στο GB News «κινδυνεύουμε να εκφοβίσουμε μια κυρία που προσπαθεί να αναρρώσει από μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Σκέφτομαι πώς πρέπει να αισθάνεται σήμερα το πρωί. Απολύτως δυστυχισμένη, νομίζω» και με βάση την φωτογραφία στο αυτοκίνητο με τον Ουίλιαμ, συμπλήρωσε ότι «από ό,τι βλέπουμε, δεν έδειχνε και τόσο χαρούμενη, πρέπει να αισθάνεται πλέον έντονη πίεση κάθε φορά που πρόκειται να εμφανιστεί δημόσια. Η πίεση έχει διπλασιαστεί και διπλασιαστεί. Νομίζω ότι βρίσκεται σε εύθραυστη ψυχική και σωματική κατάσταση. Και πρέπει να την αφήσουμε ήσυχη».

Τέλος, η Angela Levin έγραψε στο Twitter: ‘Οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι περήφανοι που η πριγκίπισσα Αικατερίνη δεν κατηγόρησε κανένα μέλος του προσωπικού και να συνειδητοποιήσουν πόσο έντιμη είναι. «Οι υποστηρικτές του Χάρι και της Μέγκαν μπορούν να σταματήσουν να λένε ότι αν έκαναν εκείνοι την επεξεργασία, δεν θα είχε αποτύχει το Photoshop. Το να δίνει συνέχεια όταν κάποιος δεν είναι καλά είναι ατιμωτικό».

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”