Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Με αφορμή την πασχαλινή ανάπαυλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη χαίρεται όμορφες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, μέχρι να την καλέσουν ξανά στη σκηνή οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Σημειώνεται πως η πρωταγωνίστρια, εκτός από το θέατρο, έχει κάνει δυναμική είσοδο και στον χώρο του τραγουδιού με συνεχή live.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά, μαζί με τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα και χάρη στον καλό καιρό που επικρατούσε σήμερα (7/5), έκανε το πρώτο μπάνιο μαζί τους. Στιγμές στην παραλία για μαμά και γιους, που φαίνεται να πέρασαν μία υπέροχη μέρα μακριά από σκοτούρες και άγχη.

Μητέρα και γιοι υποδέχτηκαν το καλοκαίρι λίγες μέρες νωρίτερα, με την ηθοποιό να μοιράζεται ορισμένα στιγμιότυπα από την σημερινή ημέρα, τόσο δικά της όσο και των γιων της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη απέκτησε δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Ο Κίμωνας είναι τραγουδιστής εν δυνάμει, γενικώς, είναι ένας ροκ σταρ, μαζί με τον Μάξιμο, ακούνε μέταλ βέβαια, αυτά δεν τους αρέσουν πάρα πολύ», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Κατερίνα Παπουτσάκη για εκείνους και για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

Related posts

«Η Άνδρος μου»: Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε ντυμένη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ

Και το όνομα αυτού… Ραφαήλ – Μηνάς: Η Μαρία Καρλάκη βάφτισε τον γιο της στη Λέσβο, οι φωτογραφίες από το μυστήριο

«Ευτυχώς πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο»: Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα, στο πλευρό του φίλοι & συγγενείς