Η Κατερίνα Δıδασκάλου uποδύεται τη Μελίνα Μερκούρη – Δείτε φωτογραφiες απó τη μεταμóρφωσή της

Τη Μελίνα Μερκούρη θα υποδυθεί η Κατερίνα Διδασκάλου, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός. Μέσω ανάρτησής της στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες της από τη “μεταμόρφωσή” της, σήμερα, 30 χρόνια από τον θάνατο της σπουδαίας καλλιτέχνιδος και πολιτικού.

“30 χρόνια ακριβώς από το θάνατο της υπεροχής Μελίνας και 40 χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση μαζί της, μου ζητήθηκε να την ενσαρκώσω σε μια ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες” έγραψε η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία εμφανίζεται με ξανθιά περούκα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Το Υπουργείο Πολιτισμού και το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη μνημονεύουν και τιμούν την υπέροχη Ελληνίδα, την πολιτικό που έβαλε τον Πολιτισμό στο κέντρο της πολιτικής της, την Υπουργό Πολιτισμού που ζήτησε, επιτακτικά και παγκόσμια την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

“Κάθε εκατό χρόνια γεννιέται ένα πλάσμα που το λένε Μελίνα. Αλλά αν το σκεφθείτε η δική μας Μελίνα ήταν το τέλειο δείγμα γυναίκας που μπορούσε να μεγαλώσει και να ανθίσει σε κάθε εποχή, απαντώντας στον καθρέφτη του καιρού της.Ήταν ωραία και άφοβη.Ήταν αστή, μεγαλοαστή και ασύμβατη.Ήταν γενναία για ό,τι πίστεψε πολύ και υποτακτική σε ό,τι αγάπησε πολύ. Ήταν ερωτευμένη σε όλη της τη ζωή με τη ζωή κι έζησε σε μια ζωή εκατό ζωές και κάθε μια χωριστά”, δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Related posts

Υπήρξε ζευγάρι με τον Νίνο και τον Μαρκουλάκη: Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικόλαου

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Βλαχάκη: H δικηγόρος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έγινε εντυπωσιακή ξανθιά

Καμαρώνει από ψηλά η Ζωή Λάσκαρη: Η Ζένια Μπονάτσου φωτογραφίζεται με μαγιό και θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο