Η κατάρα των χωρισμών ξαναχτυπά: Διαζύγιο βόμβα για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωνσταντίνο Πιλαφά

Φουντώνουν οι φήμες για το χωρισμό της ηθοποιού Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Πιλαφά οι οποίες θέλουν το ζευγάρι να έχουν βάλει μπροστά το διαζύγιο.

Η απουσία του το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου από το πρώτο live της γυναίκας του, όπου παρουσίαζε τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίo ενάμιση χρόνο, ήταν αισθητή. Ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν βρισκόταν εκείνο το βράδυ στον Σταυρό του Νότου, σε αντίθεση με πλήθος φίλων της Κατερίνας Παπουτσάκη, που πρωταγωνιστεί και στη σειρά Τα Καλύτερα Μας Χρόνια.

Αυτή η απουσία φαίνεται πως είναι το επιστέγασμα της φημολογίας πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.


Μετά από 10 χρόνια γάμου, Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς παρουσιάζονται να έχουν χωρίσει και να έχουν δρομολογήσει το διαζύγιο. Μάλιστα, οι δυο τους δεν ακολουθούν πια ο ένας τον άλλον στο Instagram, κάτι που μπορεί να λέει πολλά, αλλά μπορεί να μην λέει και τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, καθώς η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν το καλοκαίρι στο Ηρώδειο, Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς μοιάζουν να περνούν μια μεγάλη κρίση στον γάμο τους, που καλό είναι να μην προδικάζουμε ότι θα οδηγήσει σε διαζύγιο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση από τη μεριά τους.

Εξάλλου, έχουν δύο παιδιά, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο, και μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ως προς τα παιδιά τους και να το διαχειριστούν αυτά, όλοι οι υπόλοιποι περιττεύουν.

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s