Η γνωριμία και το κακό timing: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Θάνου Πλεύρη που κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση της

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, πέρα από τις πολιτικές του υποχρεώσεις, έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μαζί με την σύζυγο του Λένα Παπαθεολόγου.

Παρά το πιεσμένο του πρόγραμμα, ο ίδιος φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά αλλά και την σύντροφό του.

Η άγνωστη σύζυγος του

Είναι μαζί πάνω από 16 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Νίκη. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «Espresso», είχε μιλήσει για την σύζυγό του αλλά και το πώς γνωρίστηκαν.

“Με τη Λένα γνωριστήκαμε για δεύτερη φορά μέσω μιας κοινής μας φίλης. Την ημέρα που παντρευτήκαμε κλείναμε ακριβώς πέντε χρόνια. Η αλήθεια είναι πως γνωριζόμασταν πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς ήμασταν με άλλους ανθρώπους. Η μοίρα όμως έχει τα δικά της σχέδια και αν κάτι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί ό,τι κι αν γίνει! Όταν τελείωσα με τις υποχρεώσεις του μεταπτυχιακού που έκανα και επέστρεψα στην Ελλάδα, βρεθήκαμε στην ίδια παρέα. Τότε φαίνεται πως ήταν το κατάλληλο timing”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Δεν τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, είναι ευτυχισμένη και το φωνάζει: Σούσουρο με τις νέες φώτο της Ευγενίας Σαμαρά

Πλέον δεν βλέπεις δέρμα, μόνο τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας πήγε για μπάνιο στη Βουλιαγμένη κι έγινε θέαμα

Ορισμός του ελληνικού Πάσχα η οικογένεια Σπανούλη: Σούβλα, μπάλα, 6 παιδιά και μια Αναστασία να γιορτάζει