Η φωτογραφία του Κρατερού Κατσούλη με φράντζα πριν από 26 χρόνια και αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” βρέθηκε χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του “My Style Rocks” μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα αλλά και για προσωπικά της ζητήματα.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στα παιδιά της και στη συνεπιμέλεια με τον Κρατερό Κατσούλη. Οι δυο γονείς αν και έχουν χωρίσει, έχουν κάνει μια καλή συμφωνία και όπως φαίνεται υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο για να μην επιβαρρύνουν τα παιδιά τους. Το βασικό είναι ότι μένουν σε κοντινά σπίτια οπότε όλο αυτό γίνεται πιο εύκολο.

Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου

“Επειδή τα παιδιά θέλουμε να τα βλέπουμε και οι δύο καθημερινά, δεν έχουμε κάνει μία συνεννόηση ότι θα τα έχω ας πούμε εγώ όλη την εβδομάδα και θα τα παίρνει ο μπαμπάς τους το Σαββατοκύριακο. Είναι και οι δουλειές μας τέτοιες που δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Το 4μηνο τώρα που ήμουν εκτός και είχε πάρα πολλή δουλειά ο Κρατερός ήταν μαζί μου τα παιδιά και όποτε μπορούσε τα έβλεπε κι αυτός.

Η Καραβάτου για τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τον Κατσούλη: Δεν έχουμε κάνει καμία συνεννόηση
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουν αυτό που τους είπαμε: ότι τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχετε και εμένα και τον μπαμπά μαζί όπως ήμασταν και ότι αυτό θα το προσέξουμε σαν να είναι το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο.

Έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με μία πολύ αγαστή συνεργασία. Τα παιδιά ξέρουν έτσι ότι έχουν και τους δύο γονείς πάρα πολύ μαζί τους συνέχεια. Βοηθάει βέβαια πάρα πολύ το ότι μένουμε και κοντά, το κάναμε και επίτηδες”, είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του «STAR» και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, προβλήθηκαν πλάνα από μία παλαιότερη σειρά. Σε εκείνη τη σειρά, που ονομαζόταν, «Οργή των θεών», έτυχε να παίζει και ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης.

Αγνώριστος ο ηθοποιός

Ο Κρατερός Κατσούλης εκείνη την εποχή υπηρετούσε την ελληνική τηλεόραση από ένα εξίσου σημαντικό ρόλο, όντας ηθοποιός. Τα πειράγματα που δέχθηκε στο πάνελ, ο Κρατερός, δεν μπορούσε να τα αποφύγει σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, ο πρώην ηθοποιός αναφέρθηκε και στο χρόνο που πέρασε.

Ο Κρατερός είπε «1994 λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για 26 χρόνια πίσω. Είναι πολύς ο καιρός». Μπορεί να πέρασαν περίπου τρεις δεκαετίες, αλλά υπάρχουν και στοιχεία, τα οποία έμειναν αναλλοίωτα στο χρόνο. Δηλαδή, αν εξαιρέσει κανείς, το πλούσιο μαλλί του ηθοποιού, το οποίο είχε εκείνη την εποχή, δεν φαίνεται πως ο χρόνος έχει επιφέρει κάποια σημαντική αλλαγή.

Μπορεί το στυλ των μαλλιών του πρώην ηθοποιού και νυν παρουσιαστή να ήταν διαφορετικό στα νιάτα του. Όμως, ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ από τότε.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»