Η επιτομή της κομψότητας: Φρενίτιδα με το σικ κουστούμι της Ελένης, τρέχουν όλες να βρουν ίδιο για την Ανάσταση

Η επιτομή του elegance για την Ελένη Μενεγάκη.

Πολλά τα νέα και οι εξελίξεις για την Ελένη Μενεγάκη που όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα θα κάνει τη μεγάλη έξοδο από το MEGA χωρίς να έχει σχολιάσει κάτι ή να έχει προχωρήσει σε δηλώσεις όπως το συνηθίζει. Παρόλα αυτά η ίδια φυσικά συνεχίζει την καθημερινή της εκπομπή μέσα από το μεγάλο κανάλι και μας κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια μαζί με την παρέα της. Και η άνοιξη φαίνεται να χαρίζει καλή διάθεση στην Ελένη παρόλες τις επαγγελματικές της αλλαγές και τις συζητήσεις που αναμένονται τους επόμενους μήνες.

Η επιτομη της κομψότητας

Πριν φτάσουμε όμως στο καλοκαίρι έχουμε το Πάσχα που μεσολαβεί και εμείς αναζητάμε πάντα έμπνευση στα looks της Ελένης, που τόσα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε elegant σύνολα. Όταν μάλιστα ανοίγει ο καιρός, τότε η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αλλάζει αμέσως διάθεση και γκαρνταρόμπα, αφού το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή της. Έτσι τώρα τελευταία έχει επιλέξει ένα hero piece από την κατηγορία του office style το οποίο πρωταγωνιστεί στα outfits του μήνα.

Εσύ τι θα κάνεις το Πάσχα; Πάσχα στην πόλη ή το χωριό, εκδρομή η χαλάρωση στο σπίτι; Όπου και αν πας εκείνες τις ημέρες θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σου και θα πρέπει να έχεις ετοιμάσει κάποια night out looks σε χαλαρή διάθεση που να φωνάζουν άνοιξη. Και ένα από το items που θα χρειαστείς οπωσδήποτε είναι ένα ωραίο σακάκι.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις