Η εμφάνιση του Ρόκκου στη σκηνή, 2 εβδομάδες μετά τον χαμό του αδελφού του: «Θα φύγω χαρούμενα…» (videο)

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον τραγικό χαμό του αδελφού του Νίκου, ο Στέλιος Ρόκκος με δύναμη ψυχής και αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι επαγγελματίας, εμφανίστηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη για να ρίξει αυλαία σε αυτό το σχήμα με τον Διονύση Σχοινά, όπως είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό.

Η εμφάνιση που μας συγκίνησε

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός από το πρώτο κιόλας λεπτό της εμφάνισής του επί σκηνής, έδειξε πως προτεραιότητά του ήταν η διασκέδαση του κόσμου που είχε σπεύσει να τον απολαύσει και ούτε σε μία στιγμή δεν άφησε να φανούν τα πραγματικά συναισθήματα θλίψης και πόνου που συνεχίζει να νιώθει για τον χαμό ενός τόσο αγαπημένου του προσώπου.

Μόνο κάποια στιγμή που χρειάστηκε να υποδεχτεί στη σκηνή τον Διονύση Σχοινά είπε από μικροφώνου στον κόσμο που τον απολάμβανε: «Αυτό ήταν που χρειαζόμουν… την αγάπη και την αγκαλιά.

Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Δεν θα φύγω όμως έτσι, θα φύγω χαρούμενα» και φώναξε τον Σχοινά στο πλευρό του για να παρασύρουν για ακόμα μία φορά τον κόσμο σε ένα κεφάτο γλέντι, τραγουδώντας μαζί το «Όσο έχω εσένα».

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Ρόκκος παραμονής της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε νεκρός σε παραλία στη Λήμνο όπου ζούσε και εργαζόταν ως ψαράς. Είχε φύγει λίγες ώρες πριν με τη βάρκα του για να ψαρέψει, όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Η θλίψη για την οικογένειά του και του οικείους του είναι μεγάλη.

Δείτε το βίντεο με τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του